Zonnestudio VitaSun Roosendaal

Bij zonnestudio VitaSun in Roosendaal ben je aan het juiste adres als je verantwoord wilt zonnen. Zo heb je in korte tijd een prachtige bruine teint waarmee je een gezonde en frisse uitstraling krijgt. Wie is er nu niet gek op zonnen. Een bruine huid geeft ons niet alleen meer zelfvertrouwen, maar zorgt er ook voor dat we er gezonder uitzien.

In de zonnestudio VitaSun in Roosendaal ben je daarom van harte welkom. Onze studio is uitgerust met diverse zonnebanken van hoge kwaliteit. Hierdoor kun je niet alleen zonnen zonder risico’s, maar kun je ook altijd de zonnebank kiezen die bij je past. In onze zonnestudio in Roosendaal voorzien we je tevens graag van een huidadvies. Onze ervaren consulenten kunnen je aan de hand van een huidanalyse prima adviseren over welke zonnebank geschikt is voor jou.

Naast voordelig zonnen aan de hand van het beste advies, kun je in onze zonnestudio in Roosendaal ook gebruik maken van zonnebanken met collageen lampen. Deze behandelingen zijn een weldaad voor je huid. Deze zachte lichttherapie met collageen lampen verbetert de huidstructuur en zorgt voor de aanmaak van elastine. Het resultaat is een jong uitziende huid waarbij rimpels en vage lijntjes aanzienlijk worden verminderd.

VitaSun Zonnestudio

Voordelige zonnestudio in Roosendaal

Als je ook in de winter of als het weer wat slecht is voordelig wilt blijven zonnen, dan ben je bij zonnestudio VitaSun in Roosendaal van harte welkom. Onze zonnebanken zijn voorzien van de beste lampen waardoor je niet alleen snel resultaat ziet, maar ook nog eens volledig verantwoord kunt zonnen. Ook als je de structuur en doorbloeding van jouw huid wilt verbeteren ben je in onze zonnestudio in Roosendaal van harte welkom.

Door middel van onze collageen lampen wordt de functie van jouw huid verbeterd, en kun je rekenen op een frisse en jong uitziende huid. Een collageen behandeling bij zonnestudio VitaSun in Roosendaal werkt stimulerend en bevorderd de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Zo wordt de huid steviger en worden fijne rimpeltjes vervaagd. Verantwoord en voordelig zonnen doe je dus het beste in de zonnestudio van zonnestudio VitaSun in Roosendaal.

Daarnaast kun je bij ons rekenen op een prima service en hebben we klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast kun je in onze zonnestudio in Roosendaal ook terecht voor Brazilian wax en body wax behandelingen. Ook als je graag je tanden wilt laten bleken of een spray tan wil ben je in onze zonnestudio in Roosendaal van harte welkom.

Neem contact op