Berdina Venmans van Vitality Hair & Beauty is sinds vorig jaar gecertificeerd Proslank consulent. Lees hieronder haar verhaal.
Na het seminar op 12 november 2012 ben ik erg enthousiast geworden over het eiwitrijke dieet! Direct na het seminar heb ik een gesprek gehad met Marciana, wat zeer prettig was. Eerst besloot ik zelf te starten met het dieet, voordat ik zelf consulente wilde worden. Immers uit eigen ervaring kun je het meeste leren.

In maart 2013 ben ik gestart, mijn gewicht lag toen te hoog. Ik zag er best tegen op om te starten, er waren al vele diëten vooraf gegaan. Maar Marciana hield het contact goed vast, en belde mij om de paar dagen om te vragen, hoe het ging! Tot mijn verbazing, geen vervelende bijverschijnselen, zoals hoofdpijn en het niet lekker voelen, bleef totaal achterwege! Wel had ik moeite met de twee liter water te drinken. Na twee weken, bleek ik al zes kilo kwijt te zijn. Uiteindelijk ben ik gekomen tot mijn streefgewicht, waarbij ik me veel prettiger voel!

Toen besloot ik opnieuw met Marciana rond de tafel te gaan en heb me met mijn hair & beautyinstituut laten inschrijven als consulente. We volgden de training en hielden een informatieavond voor de klanten. Sinds die tijd begeleiden wij mensen tot tevredenheid op hun weg naar een maatje minder! Ik vind de coaching van de mensen superleuk om te doen, ze steeds weer aanmoedigen om door te gaan en ze een pluim geven, als ze weer wat kilo’s kwijt zijn!

Voor ons instituut heeft ProSlank een mooie bijdrage geleverd en zo dragen wij weer bij aan het welzijn van onze klanten

Bron: ProSlank website