Schoonheidsspecialiste en Pedicure Mijntje

MijntjeMijn naam is Mijntje Savelkoul, ik ben sinds 13 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds 10 jaar pedicure. Ik heb een opleiding gevolgd tot Permanente Make Up- en IPL-specialiste, wat een fijne afwisseling geeft tijdens mijn werk. Daarnaast heb ik verschillende massagecursussen gedaan, en een cursus voor French Pedicure, een opleiding voor gelnagels voor de tenen.

Mijn vak is mijn passie, voor mij is het belangrijk dat U zich volkomen ontspannen voelt tijdens mijn behandelingen. Dat U de behandeling als heerlijk ervaart en rustig de tijd neemt om te genieten, even weg uit de hectiek, even geen stress… Bij de massages kan ik helemaal opgaan, om U te ontstressen. Graag pak ik de zogenaamde “knoopjes” aan en vind het heerlijk om al uw spieren los te masseren, zodat U zich als herboren voelt.

Steeds volg ik nog verdieping in mijn vak, via vakbladen, seminars en workshops, om bij te blijven en mijn kennis uit te breiden.

U het juiste advies geven voor een goede thuisverzorging en U te begeleiden naar een stralende huid is voor mij een must!

Bent U nieuwsgierig naar uw huidtype, wilt U advies en een juiste begeleiding naar een stralende, zuivere of ontspannen huid, ik maak graag een huidanalyse voor U en een uniek advies voor U, want U bent uniek. Maak een afspraak of kom langs. Ik hoop U snel te ontmoeten…