De oplossing voor uw kilootjes!

ProSlank Logo witHoe kunt u het beste afvallen, zonder op te letten op wat u nou allemaal wel en niet mag eten? Of wilt u simpelweg niet in de verleiding komen? Dan is het Proslank eiwitdieet een geweldig dieet voor u. Het Proslank eiwitdieet bestaat uit een groot aantal zeer gevarieerde gerechten. Van zoet tot zout, koude en warme producten, zoals verschillende smaken soepen, dranken, omeletten, pannenkoeken, cappuccino, yoghurts etc. De lekkere snacks en repen zijn heerlijk als afwisseling en de kant-en-klaar producten, zoals een pakje drinken, koekjes, crackers zijn gemakkelijk als u langere tijd van huis bent en geen tijd heeft om een maaltijd te bereiden. Denk aan een dagje weg, een middag shoppen, maar denk ook aan momenten dat u lang in een vergadering zit op uw werk of lang in de file staat.

Waarom Proslank?

Afvallen door middel van het Proslank eiwitdieet is een medische methode die de opname van koolhydraten, suikers en vetten zoveel mogelijk wil beperken. U eet alleen proteïnen (eiwitten). Na 48 uur heeft het lichaam haar suikerreserves opgebruikt en gaat het lichaam energie uit haar vetreserves putten. Dit leidt tot de aanmaak van ketonlichamen die als energiebron worden gebruikt. De ketogenese is een natuurlijke biochemische afslankreactie van het lichaam. Door dit proces blijft de spiermassa behouden. Het lichaam past zich niet aan, aan de verlaagde calorische waarde.
Proslank-maaltijden zijn makkelijk te combineren met een gezinsleven omdat de bereiding weinig tijd in beslag neemt. Terwijl het gezin dezelfde groenten als jij eet, hoef je voor de anderen eventueel alleen vlees en/of een aardappel erbij te maken. Iedereen kan tegelijkertijd aan tafel en je eet gelijk mee met de rest van de familieleden.

Begeleiding betekent blijvende motivatie!

Je hebt besloten met Proslank op je streefgewicht te komen. De eerste week is even omschakelen maar dan ben je nog super gemotiveerd. Daarna ga je jezelf goed voelen en vliegen de kilo’s eraf. Vooral als je wat meer wilt afvallen, is het van belang dat je deze motivatie blijft behouden en je doel voor ogen blijft houden. De omgeving is erg beïnvloedend en juist dan moet je sterk zijn. De begeleiding van een consulent(e) kan dan van belang zijn. Uit ervaring weten we dat iedereen op den duur een moeilijk momentje krijgt. Je consulent kan je daar doorheen helpen door de juiste tips te geven, persoonlijk op jou afgestemd. Zij kent je ondertussen en zal er alles aan doen om je te laten volhouden. Meestal duren deze momentjes niet lang en kun je weer met enthousiasme verder waardoor je vol trots je streefgewicht kunt bereiken.

Download hier gratis de ProSlank brochure ‘Lekker slank met ProSlank’ (7 MB, .pdf)

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan of bel 0165-555549.

Maak direct een afspraak!