Permanente make-up… dag en nacht verzorgd!!

Jarenlang plezier van een prachtig uiterlijk door een natuurlijke styling van ogen, lippen en wenkbrauwen.

Met permanente make-up (PMU) bent u dag en nacht perfect verzorgd. Ook zonder make-up heeft u een verzorgde en toch natuurlijke uitstraling. PMU is geschikt voor iedereen die er op elke moment verzorgd uit wil zien. Met PMU helpt de natuur een handje: u hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken bij een bezoek aan het strand, het zwembad of de sauna om daarna senl uw make-up bij te moeten werken.

permanente make up behandelingHoe werkt het?

Met een steriele naaldmodule wordt de pigmentatie heel ondiep in de bovenste huidlaag aangebracht. Hiermee kunnen kleine correcties en/of verfraaiingen worden aangebracht aan lippen, ogen en wenkbrauwen. De manier van werken, de pigmenten en de materialen voldoen bij ons aan de strenge kwaliteitseisen van onder andere de GGD en de Voedsel en Waren Autoriteit.

Na uw behandeling moet U altijd terugkomen voor een nabehandeling om de puntjes op í” te zetten. Het resultaat van de pigentaties is verrassend natuurlijk en blijft gedurende 3 tot 5 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen. Daarna kunt U het. zoals u wilt het 1x per 1 of 2 jaar laten bijwerken.

Lipcontour

Een lipcontour verfraait de lippen van mensen. Door permanente make-up krijgt u een optisch mooie, strakke liplijn en een vol gevormde mond in een natuurlijke lipkleur. Vóór de pigmentatie worden in overleg met u de vorm en kleur bepaald.

Wenkbrauwen

In overleg met u worden eerst de wenkbrauwen met een potlood getekend om de kleur en de vorm te bepalen. Alles wordt op een heel natuurlijke manier op de contouren van uw gezicht afgestemd. Daarna worde de huid onder de haartjes gepigmenteerd, zodat u een natuurlijke uitstraling behoudt.

Eye-Liner

Door het aanbrengen van een eye-liner worden uw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekende lijken en uw winperimplant voller.

PMU geeft een prachtig accent aan uw natuurlijke schoonheid!!

permanente make up voor

 

permanente make up na