Mesotherapie

Bij meso-therapie worden werkstoffen diep in de huid gebracht. Die stoffen voeden en stimuleren de huid. De stofwisselingsprocessen in de huid worden geïntensiveerd, waardoor collageen (zorgt voor de stevigheid) en elastine (zorgt voor de veerkracht) ontstaan. Ook wordt de vorming van nieuwe, vitale huidcellen bevorderd.

Wij zijn geen voorstander van de huid doorborende methoden. Om huid mooier te maken moet je hem niet eerst beschadigen. Bovendien bestaat er altijd kans op infecties en ontstekingen. Wij gebruiken daarom uitsluitend natuurlijke methoden. Ook worden geen chemische stoffen gebruikt, maar alleen werkstoffen van natuurlijke oorsprong, zoals zuivere vitaminen.

Mesotherapie zonder naalden

Ons lichaam maakt gebruik van elektrische stroompjes om tal van lichaamsprocessen te besturen. Wanneer bij u een hartfilmpje wordt gemaakt, meet het apparaat de stroompjes die uw lichaam opwekt om uw hart te laten kloppen. Dit soort zwakke stroompjes noemen we ook ook wel bio-electriciteit.

Meso-therapie zonder naalden maakt gebruik van nauwelijks voelbare bio-stroompjes om werkstoffen zoals vitaminen in de diepere lagen van de huid te brengen. De stroompjes nemen de werkstoffen mee de huid in, zonder dat de huid beschadigd wordt. Eerst worden de werkstoffen op uw huid aangebracht. Daarna glijdt een speciale elektrode zachtjes over uw huid, waarbij u slechts een lichte prikkeling voelt.

De voordelen van Mesotherapie zonder naalden:

Meso-therapie zonder naalden is een natuurlijke methode, die zonder de huid te beschadigen, huid verbeterende werkstoffen diep de huid insluist.

De werkstoffen bestaan uit vitaminen en mineralen, die zorgen dat uw huid zichzelf gaat herstellen.

Na analyse van uw huid wordt In overleg met u gekozen voor een cocktail die: rimpel-bestrijdend, huid-verbeterend, huid-verstevigend of huid-ontvettend werkt.

Zowel het gehele gelaat, als deelgebieden (lijntjes in de bovenlip, kraaienpootjes, wallen en donkere kringen rond de ogen, fronsrimpels, couperose) kunnen worden behandeld.

De behandeling kan ook worden ingezet voor het reguleren van de talgproductie en het ontvetten van huid met acne.

De behandeling duurt – afhankelijk van de toepassing – meestal minder dan 1 uur.

De behandeling is voelbaar, doch pijnloos en volkomen veilig.

Resultaten zijn vaak na de eerste behandeling al voelbaar en zichtbaar. Voor een meer blijvend effect is een kuurtje noodzakelijk. Afhankelijk van de conditie van uw huid en het gewenste effect zijn dan 5 tot 8 behandelingen nodig.

Mesotherapie zonder naalden is ideaal voor:

Betere kleur van vale (rokers) huid

Vervagen van kraaienpootjes

Verbeteren van vlekkerige en/of droge huid

Verminderen van fijne lijntjes in de bovenlip

Reduceren van wallen onder de ogen

Verstevigen van verslapte huid (wangen, hals)

Verbeteren van de huid van het decolleté

Reguleren van de talgproductie van vette (acne) huid

Mesotherapie

De behandeling bestaat uit:

Reinigen ogen, gezicht en decolleté

Tonifiëren gezicht en decolleté

Enzympeeling gezicht en decolleté

Werkzame stoffen, ampul insluizen via mesotherapie

Dag verzorging

Prijs van mesotherapiebehandeling: € 50,00 tot € 70,00

Meer weten?

Verbeteren van uw huid zonder naalden, maak nu een afspraak of bel 0165-555549.

Maak direct een afspraak!