Laat u verwennen met één van onze heerlijke massages!

Redenen voor een massage!

Ontspanning, relaxen en genieten zijn redenen om je te laten masseren.
Maar ook in geval van …, kan massage een uitkomst zijn:

Stress, spanning!
Carriere, huishouden, sociale verplichtingen, sport, hobby’s; we zijn drukker dan ooit! Daardoor staan onze lichaam en geest onder constante spanning. Een massage is een ontspannend moment in een drukke week. Laat stress van je afglijden. Onze schoonheidsspecialistes geven je een moment van rust, waarna je er met nieuwe energie tegenaan kan!

Onzekerheid!
Misschien ben je eenzaam of het slachtoffer van pestgedrag. Of is lichamelijk contact met andere voor jou een grote drempel. Een massage kan je meer zelfvertrouwen geven en de deur openen naar aanrakingen van anderen.

Pijnklachten!
Nekpijn, hoofdpijn, rugklachten, vermoeidheid, slapeloosheid, spierpijn, een verminderde doorbloeding, bij veel pijnklachten biedt massage een uitkomst.

Vitality Massage

Aromatische ontspanningsmassage

Klassieke massage op basis van aromatherapie is een aandachtsvolle en zorgvuldige vorm van massage die gegeven wordt vanuit een holistische visie. Bij deze massage wordt het hele lichaam gemasseerd met de intentie de persoon te prikkelen om zichzelf weer in balans te brengen, met als doel de gezondheid te behouden, te verbeteren of te herstellen. De doorbloeding van de huid en de spieren worden gestimuleerd, de stofwisseling wordt verbeterd waardoor er een vermindering van stress, vermoeidheid en pijn optreed. Bij deze massage wordt het hele lichaam gemasseerd met de intentie de persoon te prikkelen om zichzelf weer in balans te brengen, met als doel de gezondheid te behouden, te verbeteren of te herstellen. De druk en handgrepen worden aangepast aan het doel of wensen van de cliënt. Dit kan ontspannend of juist stevig en stimulerend zijn.

Na een massagebehandeling ervaart men zowel lichamelijk als geestelijk een complete ontspanning en een gevoel van welbevinden en balans. De druk en handgrepen worden afhankelijk van het doel of de wensen van de cliënt aangepast, zo kan een massage sederend (ontspannend) of juist diep en stimulerend worden uitgevoerd. Door bij de massage gebruik te maken van essentiële oliën worden de fysiologische voordelen van de massage verrijkt, de heilzame werking aanzienlijk vergroot en wordt de behandeling versterkt.

60 minuten € 65,00

hotstone - vitalityHotstone massage

Een hotstonemassage is een massagevorm die gegeven wordt met basaltstenen, die warmte vasthouden en de warmte afgeven aan het lichaam. Het lichaam wordt naast klassieke effleurages (strijkbewegingen) met de stenen gemasseerd. Soms worden er ook stenen op het lichaam neergelegd. Hierdoor wordt een diepe ontspanning ervaren. Het lymfesysteem wordt geactiveerd waardoor een behandeling met warme stenen ontgiftend, afvoerend, pijn- en stressverlichtend werkt.
De techniek van de hot stone massage is, evenals de filosofie erachter, hetzelfde als bij de traditionele massage en kent een lange geschiedenis.

India
In India is de traditie van de hot stone massage al meer dan 5000 jaar oud en is ontstaan binnen de genezingstraditie van Ayurveda, waarin drie uitgangspunten centraal staan; wind, geest en lucht. De gladde stenen waren afkomstig uit de rivierbedding en werden opgewarmd of afgekoeld om ze te gebruiken in de genezingsrituelen en massages.

Azië
De hot stone massage wordt in Azië al bijna 4000 jaar lang toegepast, onder andere om de spijsvertering en het functioneren van inwendige organen te verbeteren. De warme stenen werden bijvoorbeeld direct op de maag geplaatst om zo op die plek de pijn te verlichten. De warme stenen zouden ook de energiestroom in het lichaam stimuleren. Zelfs in de anmo massages, de oudste vorm van massage in Azië, werden al warme stenen gebruikt.

Indianen
De indianen gebruikten al honderden jaren geleden warme stenen tijdens rituelen en in zweethutten. De stenen werden gebruikt voor massages en om warmte vast te houden. De warme stenen zouden de balans tussen lichaam en geest herstellen en het lichaam ontgiften. De stenen werden verwarmd met behulp van de vier elementen; water, vuur, lucht en aarde. Met de warme stenen wreef men over de plek waar men klachten had.

30 minuten € 32,50
45 minuten € 47,50
60 minuten € 60,00

Vitality Massage

Lomi Lomi massage

Lomi Lomi massage is een hele mooie massagevorm die is voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. Lomi Lomi weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de natuur, van sprankelende watervallen tot krachtige oceaangolven. Bij een Lomi Lomi behandeling wordt het hele lichaam gemasseerd met mooie, lange, vloeiende bewegingen, waarbij niet alleen met de handen, maar vooral ook met de onderarmen wordt gemasseerd. Men gaat er daarbij vanuit dat de spanning in het lichaam als het ware wordt weggespoeld en de natuurlijke energiestroom (mana) in het lichaam gestimuleerd wordt.

Het heeft een diepe werking op ontspanning van de spieren en het zenuwstelsel en het activeert het lymfesysteem. Deze massage helpt om blokkades in het lichaam op te ruimen en houdt het lichaam in een goede conditie.

30 minuten € 30,00
60 minuten € 59,00

Klassieke massage

Een effectieve massage voor klachten in de rug, nek en schouders of genieten van een korte massage. Deze massage is ook zeer effectief bij andere lichaamsdelen als benen, armen, of voeten. Welke delen van het lichaam gemasseerd worden is afhankelijk van je doel of wensen.

30 minuten € 30,00
60 minuten € 55,00

Vitality Massage

Meer weten?

Laat je verwennen en maak online een afspraak of bel 0165-555549!

Maak direct een afspraak!