Een stralende huid in slechts 15 minuten

Met de OxyGeneo behandeling krijgt u een stralende huid in één sessie. De behandeling bestaat uit drie stappen, die te vergelijken zijn met de effecten van natuurlijke warmwaterbronnen. OxyGeneo geeft u de huidverbetering die u verdient.

Benieuwd naar wat OxyGeneo voor u kan betekenen?

De huid

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en tevens één van de belangrijkste organen. De huid is zo belangrijk omdat het de organen in ons lichaam beschermt en bacteriën van buitenaf weert. Huidverbetering is dus geen overbodige luxe en helpt aan een gezonde uitstraling en een gezond lichaam.

De huid bestaat uit drie lagen:

De opperhuid
De lederhuid
Het onderhuids bindweefsel

Elke laag heeft een andere functie en moet op een andere manier behandeld worden.

De opperhuid

De opperhuid (epidermis) is de zichtbare laag van de huid. Deze huid moet er natuurlijk mooi, verzorgd en egaal uitzien. Een stralende huid is immers uw visitekaartje. De cellen die aan de oppervlakte liggen zijn de oude huidcellen. Deze zullen naar verloop van tijd van de huid afschilferen. Deze huidlaag wordt dus constant vernieuwd. Hoe ouder de huid is, hoe minder snel dit proces verloopt. Dit heeft als gevolg dat de huid er doffer uitziet, stroever aanvoelt en rimpels sneller zichtbaar zijn.

De lederhuid

De lederhuid (dermis) is de tweede huidlaag. Hierin bevinden zich de bloedvaten, lymfevaten en zenuwen. Deze tweede laag huid is belangrijk voor de temperatuurregeling van het lichaam. Deze huidlaag is dus niet te zien vanaf de buitenkant, maar wel erg belangrijk voor de gezondheid en uitstraling van de opperhuid aangezien deze zijn voedingstoffen via de lederhuid aangevoerd krijgt.

Huidverbetering komt dus van binnenuit, waardoor juist de binnenste huidlagen erg belangrijk zijn. De lederhuid zorgt tevens dankzij collageen en elastine voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Hoe beter de elasticiteit van de huid is, hoe soepeler de huid aanvoelt.

Het onderhuids bindweefsel

Het onderhuidse bindweefsel (hypodermis) is de diepste huidlaag. Deze laag bestaat uit bindweefsel waarin vetcellen zich bevinden. In de diepste laag van de huid lopen de bloedvaten. Deze huidlaag is vooral belangrijk voor de voorziening van voedingstoffen. Tevens is deze laag ook erg belangrijk tegen kou en stoten van buitenaf.

Functies van de huid

De huid is één van de belangrijkste organen en heeft vele functies. De huid vervult de volgende functies:

Het beschermt de binnenste organen
Het functioneert als afweersysteem
Geeft het gevoel met aanrakingen
Voorkomt uitdroging, oververhitting en onderkoeling

Een slecht werkende huid kan dus serieuze gevolgen hebben voor de gezondheid. Als uw afweersysteem niet goed functioneert zijn de kansen op het krijgen van ziekten een stuk groter. U wordt gevoeliger voor alle bacteriën van buitenaf en bent hier minder tegen beschermd.

Huidverbetering door OxyGeneo

De behandeling van OxyGeneo bestaat uit drie stappen waarmee tot diep in de huid gereinigd wordt. Doordat echte huidverbetering van binnenuit komt, wordt niet alleen de bovenste huidlaag behandeld, maar ook de onderliggende huidlagen. De behandeling van OxyGeneo is geheel pijnloos. Voor een stralende en egale huid op de lange termijn raden wij aan om meerdere behandelingen in een kuurverband te ondergaan. Zo heeft u het hele jaar de perfecte uitstraling!

Verbetering van huidproblemen

Iedereen heeft wel eens last van huidproblemen. Het kan met de leeftijd te maken hebben of de leef- en eetgewoonten. Sommige problemen gaan vanzelf weer weg, maar er zijn ook huidproblemen die niet vanzelf weggaan. Zo kunt u denken aan:

Littekens
Grauwe huidskleur
Fijne rimpeltjes
Striae
Littekenweefsel
Vermoeide huid

De behandeling van OxyGeneo kan helpen bij bovenstaande huidproblemen.

Wat kan OxyGeneo voor u betekenen?

In 15 minuten een stralende huid
Een gezonde huid
Een egale huid
Minder lijntjes, minder diepe rimpels

De rol van OxyGeneo in huidverbetering

Door middel van de OxyGeneo en met name de CO2 belletjes die op het huidoppervlak zacht uit elkaar spatten wordt de (bloed)circulatie verbeterd, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en de huid gedetoxed/ontgift wordt. De verhoogde aanvoer van zuurstofrijk bloed van binnenuit en de verhoging van het CO2 gehalte op de huid zorgt voor een zuurstof afgifte in de huid. De werking van CO2 is ook wel bekend onder de naam carboxytherapie of CO2 therapie en is geïnspireerd op de
werking van warmwaterbronnen.

Naast zuurstof komen er ook dankzij de verhoogde bloedomloop meer voedingsstoffen van binnenuit in de huid. De huid is het orgaan dat meestal als laatste profiteert van de voedingstoffen uit onze voeding. Niet voor niets wordt gezegd dat de huid onze gezondheid weerspiegelt aangezien tekorten van micro-nutriënten, opbouw van afvalstoffen en hormoonverstoringen vaak van de huid af te lezen zijn. Door middel van Oxygeneo worden voedingsstoffen van binnenuit sneller naar het behandelgebied gebracht. Dit betekent dat OxyGeneo ook de werking van huidverbeterende supplementen kan versnellen doordat deze voedingsstoffen direct in het gewenste huidgebied kunnen komen.

De voordelen van OxyGeneo

De exfoliërende werking die lijkt op een mild alternatief van microdermabrasie zal helpen de opbouw van dode huidcellen te verminderen, de huid egaler te maken en de huidcellen met pigment naar de oppervlakte te brengen. Dankzij ingrediënten die tijdens de behandeling worden toegepast kan pigment verhelderd worden en de aanmaak van melanine geremd worden waardoor pigmentvlekken kunnen verminderen. Echter zonbescherming is onontbeerlijk om de aanmaak van melanine te voorkomen. De resultaten kunnen per cliënt verschillen, omdat de reactie op elke pigmentatievlek anders kan zijn. De mechanische exfoliatie met de Capsugen en de verhoogde zuurstofvoorziening van binnenuit zorgen ervoor dat de werkstoffen uit de gel beter worden opgenomen. De fruitzuren uit de gel zullen bijvoorbeeld de huid laten stralen en een doffe huid verminderen.

Kortom, OxyGeneo zorgt voor:

Verbeterde circulatie
Ontgift en verbetert van binnenuit de zuurstofvoorziening
Verbetert de huidtextuur
Voorziet de huid van binnenuit en van buitenaf van essentiële voedingstoffen
Verheldert en egaliseert de teint
Voorkomt opbouw van overtollige dode huidcellen
Stimuleert de celactiviteit en celvernieuwing
Faciliteert de aanmaak van nieuw collageen en elastine.

Binnen het huidverbeteringsproces vervult de OxyGeneo een belangrijke rol echter er zijn methoden die een directere trigger geven om meer collageen en elastine te produceren en/of de huid direct te verstrakken en te liften zoals bijvoorbeeld TriPollar radiofrequentie waarmee uw behandeling kan worden uitgebreid.

Hoe werkt OxyGeneo?

De behandeling bestaat uit drie stappen:

Stap 1: Exfoliatie
De bovenste laag van de huid wordt gescrubd. Overtollige huidcellen en de dode huidcellen worden verwijderd. Hierdoor kan de huid sneller nieuwe ingrediënten opnemen.

Stap 2: Insluizen
Door de exfoliatie en een verhoogde zuurstofvoorziening van binnenuit kan de huid de nieuwe actieve ingrediënten beter opnemen.

Stap 3: Zuurstof
Op de huid ontstaan CO2 belletjes die zacht op het huidoppervlak uiteen spatten. Dit staat ook wel bekend als carboxy-therapie. Deze belletjes veroorzaken een Bohr -effect waardoor zuurstofrijk bloed
direct naar het behandelgebied wordt gestuurd waarbij zowel extra zuurstof als voedingsstoffen van binnenuit in de huid komen. Het resultaat is een stralende en goed gevoede huid.
Bij de OxyGeneo behandelingen wordt gebruik gemaakt van single-use producten. Dit houdt in dat alle benodigdheden eenmaal gebruikt worden. Door de OxyGeneo behandeling wordt de werking van
andere anti-aging producten versterkt.

De behandeling maakt het mogelijk om:

Rimpels en fijne lijntjes te verminderen
De huidtextuur te verbeteren en grove poriën te verminderen
Pigmentvlekken te verminderen
De uitstraling van de huid te verbeteren
De huid te detoxen

De behandelingen zijn het gehele jaar door te ondergaan en hebben direct resultaat. Er is geen hersteltijd dus zelfs vlak voor een feestje is de behandeling mogelijk!

Maak nu een afspraak!

Meer weten over OxyGeneo of direct een afspraak maken? Plan online uw afspraak of bel 0165-555549.

Maak direct een afspraak!