BerdinaHuidspecialiste, Haarstyliste en Voedingscoach Berdina

Mijn naam is Berdina Venmans, met veel passie werk ik dagelijks in mijn beautycenter in Roosendaal.

Al 30 jaar lang heb ik ervaring als schoonheidsspecialiste en heb me de laatste jaren ontwikkeld tot huidspecialiste. Ik heb ruime ervaring op gedaan in het ziekenhuis en bij een huisarts, waar ik werkte als medisch secretaresse en doktersassistente, deze ervaring heeft me veel kennis gegeven. Hierna heb ik diverse specialisaties gevolgd, bindweefselmassage, voetreflexologiemassage, shiatsu, ontharingstechnieken, lymfedrainage.

Ik heb een dermatologie opleiding voor de schoonheidsspecialist gevolgd en heb hierbij veel kennis opgedaan met diverse huidproblemen en huidaandoeningen. Huidafwijkingen zijn voor mij snel herkenbaar en indien nodig kan ik klanten doorverwijzen naar de huisarts of dermatoloog.

Door de jaren heen heb ik diverse opleidingen voor producten, speciale behandelingen en voeding gevolgd. Daarbij geef ik ook advies voor een gezonde leefstijl en voeding, want de echte schoonheid komt van binnenuit… Mijn laatste opleiding, is Metabolic Balance, waarbij ik door middel van bloedwaarden een uniek voedingsplan kan samenstellen, waarmee vele huidproblemen, maar ook gezondheidsklachten kunnen verminderen of verdwijnen, daarbij komt dat de teveel aan kilo’s verdwijnen.

Omdat er in mijn vakgebied van schoonheidsverzorging en huidverbetering constant nieuwe ontwikkelingen zijn, volg ik regelmatig nascholingen, seminars en lees ik vakliteratuur om op de hoogte te blijven van de nieuwste behandeltechnieken en producten.

Onze onderscheidende kernwaarden

Iedere klant is uniek
Gedegen kennis huidproblematiek, anti-aging en huidverbetering
Speciale salon behandelingen en persoonlijke behandelplannen
De kracht zit in combinatie van behandelingen (producten, apparatuur, voeding, supplementen en speciale behandelingen)
Hoge service en maatwerk begeleiding
Persoonlijke aandacht voor de mens en algeheel welzijn

Gecertificeerd

Ik ben een  professionele huid- & schoonheidsspecialiste die samen met u ervoor kan zorgen dat uw huidconditie sterk verbetert, uw huid verjongt en weer gaat stralen. Ik ben gecertificeerd om met allerlei apparatuur te werken en gebruik deze bij behandelingen voor huidverbetering en diverse gezichtsbehandelingen.

Maatwerk huidverbetering

In mijn salon voor anti-aging en huidverbetering zijn geen standaard behandelingen. Na een uitgebreide intake, worden alle behandelingen afgestemd op de behoefte van uw huid en op het einddoel wat we willen bereiken. Een optimale huidverbetering kan alleen bereikt worden wanneer er zowel van buitenaf als van binnenuit de juiste condities aanwezig zijn. Ik zal alle aspecten in mijn behandeling meenemen en u goed uitleggen waarom op deze wijze de beste resultaten bereikt gaan worden. Mijn doel is huidverbetering te optimaliseren en huidproblemen te minimaliseren. U krijgt bij Vitality beautycenter het allerbeste wat in mijn vakgebied mogelijk is.

“De totale mens is schoonheid”

Huidspecialiste

Als huidspecialiste kan ik een huid niet los zien van andere factoren. Alles staat met elkaar in verbinding. Hebt u veel last van stress, kan dat indirect gevolgen hebben voor uw huidconditie. De invloed van binnenuit, problemen met uw darmen of andere organen, uw leefgewoonten en externe factoren hebben altijd invloed op uw huid. De mens is tenslotte meer dan alleen de buitenkant.

Nieuwsbrief

* Ja, ik wil graag via e-mail op de hoogte gehouden worden over producten, diensten en aanbiedingen!