AliceHaarstyliste Alice

Mijn naam is Alice van den Bogaart, ik werk ruim 20 jaar als haarstyliste. Ik ben begonnen met een combinatie van werken en leren, waarbij ik 1 dag naar school ging en 4 dagen werkte in een kapsalon, waar ik heel snel veel ervaring in de praktijk op kon doen.

Na mijn opleiding heb ik naast mijn werk in de kapsalon, een lerarenopleiding gevolgd, zodat ik les kon geven op de kappersopleiding, hier heb ik veel geleerd om leerlingen te begeleiden, datgene komt mij nu goed van pas om stagiaires op te leiden.

In onze haarstudio behoort tot mijn taken het begeleiden van stagiaires, dit vind ik altijd een uitdaging om het goede uit hun te halen. Het geeft een voldoening om ze onervaren binnen te zien komen en uiteindelijk na drie jaar als een volleerd haarstyliste te zien werken.

Naast mijn werk, volg ik nog steeds vele cursussen en trainingen. In mijn vak kun je veel verdieping vinden, zo heb ik een opleiding tot kleurspecialiste gevolgd, wat ik echt tot een specialiteit heb gemaakt. In middels heb ik me ook verdiept in haar- en hoofdhuidproblematiek, door middel van een dermascoop kan ik uw hoofdhuid beoordelen, en met U een juist behandelplan opstellen voor herstel.

Ik voer mijn werk vol passie uit. Ik vind het belangrijk om naar alle kenmerken van iemand te kijken en daar hun coupe bij aan te passen, zodat het geheel een eenheid is en past bij hun persoonlijkheid. Daarnaast vind ik het geweldig om mensen met een goed gevoel de deur uit te laten gaan, met een bagage aan advies voor thuisverzorging en onderhoud van hun coupe, zodat ze ook thuis hun coupe goed in model kunnen krijgen. Het totaalplaatje telt; een goede coupe, een gezonde haar- en hoofdhuid en u een goed gevoel!

Ik hoop u graag te ontmoeten in onze haarstudio voor een nieuwe coupe en/of uitgebreid advies. Mocht U problemen hebben met uw haar- en/of hoofdhuid, schroom niet, maak een afspraak of kom langs, ik help U graag.