Vitality Hair & Beauty in Roosendaal is van alle markten thuis op het gebied van Hair & Beauty. Vitality is een dames- en herenkapsalon, een schoonheidsinstituut en een afslankkliniek onder één dak. Ze zijn onder andere gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblematiek, huidverbetering, ontharing, permanente make-up en begeleiding met afvallen. Met de dertig jaar ervaring van deze gezellige salon kun je rekenen op goede kwaliteit.

Schoonheidsinstituut
Bij Vitality Hair & Beauty ben je aan het juiste adres voor veel verschillende behandelingen. Zo kun je hier terecht voor microdermabrasie, mesotherapie, diverse peelingen en definitief ontharen. Bij Vitality kun je terecht met jouw huidproblemen. Ze geven je graag een behandeladvies en helpen je graag van deze problemen af. Ook voor heerlijke massages moet je bij Vitality Hair & Beauty zijn. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere hot stone massage, een rug-, nek- of schoudermassage of een ontspannende bodybehandeling.

Afvallen
Vitality Hair & Beauty helpt je ook graag om een gezond gewicht te bereiken. Door middel van een eiwitrijkdieet ben jij zo op jouw streefgewicht. En het mooie is dat wanneer je kiest voor begeleiding van Vitality je geen last hebt van het jojo-effect! Je bereikt je ideale gewicht en je houdt dat ook zo.

Kapsalon
Vitality Hair & Beauty is daarnaast ook een kapsalon voor dames, heren en kinderen. Je kunt hier terecht voor kleuradvies, diverse kleurtechnieken of een gehele metamorfose. Bij deze welnesskapsalon ben je verzekerd van een mooie, nieuwe look die goed bij jou past.

Cadeau
Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen? Bij Vitality Hair & Beauty zijn ze al helemaal in de sfeer van de feestmaand. Ze hebben bijvoorbeeld leuke cadeautjes en cadeaubonnen te koop voor een lekkere behandeling.

Bron: Dichtbij.nl website