Welkom op onze site en welkom in ons beautycenter. Wil je even weg uit de hectiek, heerlijk ontspannen en even tijd voor jezelf, gun jezelf.. Vitality!

Vitality bestaat uit een Haarstudio en Beautysalon.

In onze gastvrije Haarstudio staat onze haarstyliste  klaar om je een gedegen advies te geven voor je haar en hoofdhuid. Samen kijken we naar een passend kapsel, met de juiste kleur en coupe. We geven graag een juist advies voor je persoonlijke verzorging thuis, zodat je jezelf iedere dag blij, stralend, comfortabel en zelfverzekerd voelt met je kapsel. Heb je problemen met je hoofdhuid, schaam je niet, stap gerust binnen, wij helpen je graag.

In onze beautysalon staat onze huidspecialiste klaar om samen met je een behandelplan op te stellen voor je huidproblematiek, een gedegen advies te geven en je te coachen naar een juiste plan van aanpak voor thuis om je verzorging op de juiste manier voort te zetten. Bij onze schoonheidsspecialiste kunt je terecht voor heerlijke ontspannende behandelingen en diverse aromatische massages. Daarnaast kun je ook terecht voor definitief ontharen, permanente make up, microdermabrasie, mesotherapie, pedicure en manicure.

Onze voedingscoach helpt je graag met gezonde voedingtips en als je besloten hebt om gezond te willen afvallen, wordt er op basis van je bloedwaarden gemeten hoe jouw hormoonstofwisseling werkt. Op basis van je bloedwaarden wordt jouw persoonlijk voedingsplan opgesteld. Dit is de start naar een gezonde levensstijl met gezonde voeding.