Detox

Reinigingskuur voor je darmen
Ondersteuning bij afvallen
Resultaat in 9 dagen

Wist je dat in je darmen wel tot acht kilo aan afvalstoffen kan zitten? En dat de sliblaag in je darmen zo verstopt kan zitten, dat de voedingsstoffen niet meer goed opgenomen kunnen worden! Men heeft dan klachten van een opgeblazen gevoel, winderigheid, buikpijn, obstipatie of juist diarree, onregelmatige stoelgang. Sommige mensen merken niets van de sliblaag, maar krijgen wel allerlei klachten, waarvan ze denken dat het niets met de darmen heeft te maken.

Go Fit, Go Healthy!

Hoog tijd om hier aandacht aan te geven! Zeker als je weet dat overgewicht, auto-immuunziekten (fibromyalgie, reuma, enz.) huidproblemen o.a. acné, longproblemen, allergieën, een laag energieniveau, gewrichtspijn, schildklierproblemen, trage stofwisseling en psychische aandoeningen een gevolg kunnen zijn van de slecht werkende darm, beter bekend als de lekkende darm.
Een reinigingskuur (detox) pakt dit aan. Geen klysma’s, sapkuur of een duur resort. Nee, een kuur van negen dagen, waardoor jij je weer fit en vitaal gaat voelen. Een kuur die je darmen reinigt en de afvalstoffen aanpakt. Het resultaat? Je vetgehalte daalt, waardoor je tijdens deze kuur maar liefst twee tot vijf kilo kunt verliezen. Bovendien nemen je centimeters in omvang af. De detox is heel eenvoudig te volgen en makkelijk vol te houden. Je ervaart geen honger. We begeleiden je tijdens de negen dagen.

De prijs van het detoxpakket is nu € 120,41!

Meer weten?

Heb jij klachten, of wil je je lichaam terug in balans brengen, meer energie te hebben, een reset voor je lichaam, een herstel van je darmen. Lijkt dit je wat of wil je er meer over weten, bel 0165-555549 voor vrijblijvende informatie of maak nu een afspraak.

Maak direct een afspraak!