Snel en veilig afslanken?

Dat kan zónder operatie, naalden of speciaal dieet mét de Body-wizard. Body-wizard cryolipolyse vet bevriezen.

Wat is cryolipolyse vet bevriezen en hoe werkt het?

De Body-wizard van MedCos Skinsolutions is een technisch hoogwaardig apparaat voor non-invasieve behandelingen (eenvoudig en snel zonder naalden, operatie of hersteltijd) voor de reductie van vetcellen. De Body-wizard maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen cryolipolyse technologie om vetlagen in probleemzones selectief te verminderen. Met de unieke Body-wizard met Peltier-koeling is het nu eindelijk mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie weg te halen met een behandeling van circa 1 uur per zone/plaatsing.
Tijdens de Body-wizard cryolipolyse vet bevriezen behandeling worden de vetcellen gekristalliseerd (plaatselijk bevroren), wat vervolgens op een natuurlijke en gecontroleerde wijze door het lichaam wordt afgevoerd.
Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het omliggende huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

De behandeling

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit voelt in het begin erg koud aan maar dit verdwijnt meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling en gaat dan over in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig en wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

Gemiddeld geeft elke Body-wizard cryolipolyse vet bevriezen behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Geen hersteltijd

Sommige klanten ervaren roodheid, lichte bloeduitstortingen, tintelingen of een gevoelloosheid in het behandelde gebied, maar dit is tijdelijk en zal volledig verdwijnen. Na de behandeling kan men gewoon weer doorgaan met de dagelijkse activiteiten.

Te behandelen zones:

 • Buik
 • Love handles
 • Banana roll (bovenbeen-bil overgang)
 • Binnenzijde bovenbenen
 • Armen (kipfilets)
 • Borsten (bij mannen)

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.

Voordelen:

De Body-wizard cryolipolyse behandeling is een unieke behandeling met betoverende resultaten.

 • Het is geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode.
 • Er worden geen naalden gebruikt.
 • Er hoeft geen apart dieet gevolgd te worden.
 • Met een kuur van 3 behandelingen wordt een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd.
 • De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd.
 • En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg!

Cosbeau slimming serum

Na de cryolipolyse vet bevriezen behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massagetechniek in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam).

Neem contact op